Zilversokken met 12% zilver

Zilversokken met 12% zilver

Deze middel lange zilversokken zijn ideaal voor de kwetsbare en (extreem) koude voeten. Door de hoge concentratie zilver en het feit dat er geen elastiek in is verwerkt, zijn deze sokken erg geschikt voor mensen met Raynaud klachten. Ook voor mensen met diabetes kunnen de sokken een bijdrage leveren aan het gezond houden van uw voeten. Deze sokken worden vaak gebruikt onder reguliere sokken, maar kunnen ook uitstekend dienst doen tijdens het slapen.

Deze sokken zijn uitsluitend verkrijgbaar op voorschrift van uw specialist

Kniekousen met 12% zilvergaren

De Best4Feet kniekousen met 12% zilver hebben net als de middel lange sokken geen elastiek en knellen daarom niet. De koude en kwetsbare huid van bijvoorbeeld diabetici worden met deze kniekousen voorzien van extra hulp tegen infecties. De activering van de haarvaatjes door het magnetische veld dat door het zilver wordt gecreëerd, helpt uw voeten en benen te verwarmen.

Deze sokken zijn uitsluitend verkrijgbaar op voorschrift van uw specialist

Zilversokken met 9% zilver

Zilversokken met 9% zilver

Voor iedereen die kampt met zweetvoeten of koude voeten zijn deze zilversokken zeer geschikt. Het zilver doodt bacteriën die na het zweten voor een onaangename lucht zorgen. Binnen een uur is de zweetlucht verdwenen! De sokken zorgen bovendien voor een verkoelend effect in de zomer en voor warme voeten in de winter.

Koop hier uw zilversokken

Er is tevens een dikkere variant van deze sokken beschikbaar, namelijk de Best4Feet “Heavy Duty” werksokken met 9% zilver. Ideaal tegen koude voeten en zweetvoeten die ontstaan tijdens het werken in bijvoorbeeld werkschoenen.

Koop hier uw werksokken met zilvergaren

Best4Feet Vital kniekousen met 9% zilver

Vital kniekousen houden uw voeten en benen vitaal tijdens bijvoorbeeld het reizen in een vliegtuig of wanneer er door een andere oorzaak sprake is van langdurig stilzitten. De stimulerende werking van de kniekousen op de bloedcirculatie kan hierdoor helpen trombosebenen (reisbenen) te voorkomen.

Koop hier uw Vital zilver kniekousen

Voor een dikkere variant van deze kniekousen (die nog warmer zijn) zijn er de Best4Feet “Heavy Duty” kniekousen. Heerlijk voor in de werk- of wandelschoenen.

Koop hier uw Heavy Duty kniekousen

Best4Feet Vital kniekousen met 9% zilver
Outdoor dikke sokken met 6% zilver

Outdoor dikke sokken met 6% zilver

In wandel- en werkschoenen horen eigenlijk een paar Outdoor sokken van Best4Feet. Deze heerlijk dikke en stevig zittende sokken houden uw voeten heerlijk warm. Door het slim gebreide boord knellen deze niet bij de enkels/kuiten en voorkomen zo vervelende en pijnlijke randen. Deze sokken zijn voor het stevige werk en voor mensen die hele koude voeten hebben. En zoals alle zilversokken bestrijden ook deze outdoor sokken zweetluchtjes. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Koop hier uw outdoor sokken met 6% zilver

 

Best4Feet korte sportsokken met 12% zilver

Sporters die last hebben van koude voeten, wrijving die blaren veroorzaken en/of last hebben van zweetvoeten: dit is voor u een aanrader! Multifunctioneel en zeer prettig in het gebruik tijdens uw activiteiten.

Koop hier uw korte sportsokken met 12% zilver

 

 

Best4Feet korte sportsokken met 12% zilver
Outdoor dikke sokken met 6% zilver

Outdoor lange sportsokken met 6% zilver

De Outdoor sokken zijn er ook in een lange variant. Deze kniekousen hebben dezelfde dikte als de gewone outdoor sokken. Het boord is bijzonder zacht en knelt niet. Daarom zijn dit voor mensen die het vaak koud hebben en lange wandelingen willen maken, de ideale sokken.

Koop hier uw lange outdoor sokken met 6% zilver

 

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONZE KLANTENSERVICE : +31 (0) 33 – 2022 644

Contact

Share This