Best4Body antibacterieel hand-vingerverband

Deze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren worden toegepast bij ernstige chronische huidaandoeningen ten gevolge van bijvoorbeeld Sclerodermie, SLE, MCTD, Lupus, Psoriasis of Eczeem. Het zilver dat is verwerkt in de handschoenen werk tweeledig. Enerzijds werkt zilver antibacterieel. Het doodt bacteriën die in wonden infectiegevaar veroorzaken. Daarnaast zorgt zilver in contact met de huid voor een magnetisch veld dat kleine elektrische ladingen afgeeft. Hierdoor worden de haarvaatjes geactiveerd en de bloedcirculatie bevorderd. Deze handschoenen worden gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Ze kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist

AIP excl. BTW: € 37,90 per twee paar

Zilver handschoenen Best4Hand
Vingerloze zilver handschoenen

Best4Body antibacterieel handverband (vingerloze handschoenen)

Deze vingerloze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren zijn qua materiaal gelijk aan de verbandhandschoenen. De vingerloze handschoenen met 9% zilver zijn zeer geschikt voor mensen met chronische huidaandoeningen als gevolg van o.a. Sclerodermie, MCTD, SLE, Psoriasis of Eczeem, bijvoorbeeld bij werkzaamheden achter de computer. U behoudt hiermee 100% gevoel in uw vingertoppen terwijl de rest van de hand wordt verwarmd. Bij extreem koude handen en vingers (Raynaud) adviseren wij de handschoenen met vingers te gebruiken.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist

AIP excl. BTW: € 46,56 per twee paar

BEST4BODY ANTIBACTERIEEL HAND VINGER VERBAND MET LANGE MANCHET

Deze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren en lange manchet worden toegepast bij bijvoorbeeld ernstige huidaandoeningen als gevolg van Sclerodermie, SLE, Sjögren, Psoriasis of Eczeem. Het zilver dat is verwerkt in de handschoenen werkt tweeledig. Enerzijds doodt het bacteriën die in wonden voor infectiegevaar zorgen. Anderzijds zorgt het bij contact met de huid voor een magnetisch veld dat kleine elektrische ladingen afgeeft waardoor de haarvaatjes worden geactiveerd. Hierdoor wordt de bloedcircuatie bevorderd. Deze handschoenen met lange manchet worden gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Ze kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen.
Let op! Deze handschoenen met lange manchet zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar. Wij verwachten dat de handschoenen medio 2019 verkrijgbaar zullen zijn.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist

AIP excl. BTW: € 59,00 per twee paar

BEST4BODY ANTIBACTERIEEL HAND-VINGERVERBAND ZWART (12% zilvergaren)

Deze zwarte handschoenen bevatten een hoger percentage zilver dan de standaard handschoenen. Bovendien zijn deze handschoenen gemaakt van zacht polyamide, waarbij tevens door een speciaal procedé het zilvergaren geconcentreerd is aan de binnenzijde van de handschoen. Hierdoor wordt de hoeveelheid zilvergaren die in contact komt met de huid vergroot en is de werking nog krachtiger. Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor situaties van chronisch ernstige huidaandoeningen zoals  Sclerodermie, SLE, Sjögren, MCTD of Psoriasis waarbij moeilijk helende wondjes op de handen aanwezig zijn. De bredere vingers maken deze handschoenen bovendien nog meer geschikt voor mensen die ten gevolge van hun huidaandoening dikkere (puffy) vingers hebben.

Deze handschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist

AIP excl. BTW: € 69,28 per paar

Contact

Share This