Best4Hand zilver verbandhandschoenen

Deze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren worden toegepast bij bijvoorbeeld bij Raynaud, Sclerodermie, Psoriasis of Eczeem. Het zilver dat is verwerkt in de handschoenen zorgt voor een magnetisch veld dat kleine elektrische ladingen afgeeft waardoor de haarvaatjes worden geactiveerd. Hierdoor wordt de bloedcircuatie bevorderd. Deze handschoenen worden gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Ze kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist (let op: bij indicatie eczeem worden deze niet vergoed)

AIP excl. BTW: € 36,98 per twee paar

Zilver handschoenen Best4Hand
Vingerloze zilver handschoenen

Best4Hand vingerloze zilver verbandhandschoenen

Deze vingerloze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren zijn qua materiaal gelijk aan de verbandhandschoenen. De vingerloze handschoenen met 9% zilver zijn zeer geschikt voor mensen met Sclerodermie, Psoriasis of Eczeem, bijvoorbeeld bij werkzaamheden achter de computer. U behoudt hiermee 100% gevoel in uw vingertoppen terwijl de rest van de hand wordt verwarmd. Bij extreem koude handen en vingers (Raynaud) adviseren wij de handschoenen met vingers te gebruiken.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist (let op: bij indicatie eczeem worden deze niet vergoed)

AIP excl. BTW: € 45,42 per twee paar

BEST4HAND ZILVER VERBANDHANDSCHOENEN MET LANGE MANCHET

Deze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren en lange manchet worden toegepast bij bijvoorbeeld bij Raynaud, Sclerodermie, Psoriasis of Eczeem. Het zilver dat is verwerkt in de handschoenen zorgt voor een magnetisch veld dat kleine elektrische ladingen afgeeft waardoor de haarvaatjes worden geactiveerd. Hierdoor wordt de bloedcircuatie bevorderd. Deze handschoenen met lange manchet worden gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Ze kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen.
Let op! Deze handschoenen met lange manchet zijn op dit moment nog niet verkrijgbaar. Wij verwachten dat de handschoenen vanaf januari 2019 verkrijgbaar zullen zijn.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist (let op: bij indicatie eczeem worden deze niet vergoed)

AIP excl. BTW: € 59,00 per twee paar

Zilverhandschoenen zwart met 12% zilvergaren

Deze zwarte handschoenen bevatten een hoger percentage zilver dan de standaard handschoenen. Bovendien zijn deze handschoenen gemaakt van zacht polyamide, waarbij tevens door een speciaal procedé het zilvergaren geconcentreerd is aan de binnenzijde van de handschoen. Hierdoor wordt de hoeveelheid zilvergaren die in contact komt met de huid vergroot en is de werking nog krachtiger. Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor situaties van Raynaud, Sclerodermie of Psoriasis waarbij moeilijk helende wondjes op de handen aanwezig zijn.

Deze handschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist

AIP excl. BTW: € 67,59 per paar

Contact

Share This