ZILVER ONDERKLEDING

Best4Body t-shirts met korte mouwen (12% zilvergaren)

Best4Body verband kleding is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Het bevat geen rubber of elastiek zodat het niet kan knellen of na verloop van tijd van vorm gaat veranderen. De pasvorm is geschikt voor zowel dames als heren.

De t-shirts met korte mouwen zijn ideaal om te dragen als onderkleding. Dit is vooral zo wanneer er sprake is van huidaandoeningen of extreme kou op de romp van het lichaam. Om te voorkomen dat labels gaan irriteren op de huid, zijn deze labels alleen aanwezig aan de buitenkant van de kleding.

Deze shirts zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

Best4Body t-shirts zijn verkrijgbaar op recept of op aanvraag bij info@skafit.nl

Best4Body t-shirts met lange mouwen (12% zilvergaren)

De t-shirts met lange mouwen worden vooral gebruikt bij extreme kou, maar ook wanneer huidaandoeningen zich ook op de armen bevinden. Hoewel ze in eerste instantie bedoeld zijn om als onderkleding te dragen, kunnen deze shirts ook prima als ‘gewone’ kleding gedragen worden.

Deze shirts zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

Best4Body t-shirts zijn verkrijgbaar op recept of op aanvraag bij info@skafit.nl

Best4Body korte broeken (12% zilvergaren)

Huidaandoeningen zoals schimmels en eczeem die zich bevinden rond de schaamstreek kunnen erg vervelend zijn. Door het dragen van korte broeken met zilvergaren kan irritatie aan de huid  worden verminderd.

Deze korte broeken zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

Best4Body korte broeken zijn verkrijgbaar op recept of op aanvraag bij info@skafit.nl

Best4Body lange broeken (12% zilvergaren)

Deze lange broeken worden vaak toegepast als onderkleding om ervoor te zorgen dat extreme kou wordt verminderd. Deze broek kan ook bijdragen aan het verminderen van huidaandoeningen. Net als de korte broeken zijn deze goed te gebruiken bij veel zweten en in geval van huidaandoeningen rond de schaamstreek, billen of benen.

Deze broeken zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

Best4Body broeken zijn verkrijgbaar op recept of op aanvraag bij info@skafit.nl

Best4Body muts (9% zilvergaren)

Voor een koude hoofdhuid of koude oren is er de zilvergaren muts. Het zilvergaren stimuleert de bloedcirculatie van de hoofdhuid dat in contact komt met het zilvergaren. Daarnaast heeft het zilver ook een antibacteriële werking en reduceert de kans op infecties bij wondjes. Deze muts is uitstekend toe te passen bij Raynaud maar ook bij mensen die wegens chemotherapie haarverlies hebben.

Best4Body zilvergaren muts is verkrijgbaar op www.skafit.nl/

Best4Body sjaal (9% zilvergaren)

De zilvergaren sjaal zorgt ervoor dat de hals en oren lekker warm blijven. Naast de handschoenen en sjaal een prima aanvulling om Raynaud klachten te verminderen.

Best4Body sjaal is verkrijgbaar op www.skafit.nl

ZILVER ONDERKLEDING

Best4Body anti-transpiratie en thermoshirts (10% zilvergaren)

Het t-shirt met 10% zilvergaren is bijzonder omdat de eigenschappen van dit shirt ervoor zorgen dat u geen last meer heeft van zweetluchtjes. Maar naast dat het als anti-zweet shirt te gebruiken is, zorgt het ook voor stimulering van de bloedcirculatie en voor een temperatuur regulerend effect. Het werkt daarom ook als thermoshirt.

Deze shirts zijn verkrijgbaar in het zwart (en binnenkort ook wit).

Best4Body t-shirts zijn verkrijgbaar op www.skafit.nl/kleding

Werking van de Best4Body (onder)kleding

Een aantal eigenschappen van de kleding zorgt voor een zeer brede toepasbaarheid.

Ten eerste heeft zilver een anti-bacteriële werking. Bacterie ophoping wordt tegengegaan waardoor het een gunstig effect kan hebben op aandoeningen waar een overschot aan bacteriën voor problemen zorgen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij eczeem, maar ook na ernstig zweten. Door de kleding wordt de zweetgeur verminderd of zelfs geheel voorkomen. Dit effect is ook van toepassing op schimmels/schimmelinfecties.

Zilver draagt ook bij aan een snellere verdamping van vocht. In combinatie met de gebruikte materialen in de kleding wordt ook het vochttransport bevorderd. Dit creëert ideale omstandigheden voor patiënten van bijvoorbeeld Hyperhidrose.

Door bovenstaande eigenschappen wordt de kleding van Best4Body al in verschillende landen gebruikt bij tal van aandoeningen zoals:

  • Eczeem
  • Epidermis Bullosa
  • Candida Albicans
  • Hyperhidrose
  • Sclerodermie
  • Fenomeen van Raynaud
  • Impetigo
  • Psoriasis

 

Bovenstaande kleding is verkrijgbaar in verschillende maten. De maattabel met exacte maten vindt u hier.

Best4Body werking

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONS OP : +31 (0) 33 – 2022 644

Contact

Share This