Best4Hand zilver handschoenen

Comfortabele basis zilver handschoenen met 8% zilvergaren die geschikt zijn om koude handen als gevolg van bloedcirculatie problemen weer warm te krijgen of te houden. Door de toepassing van puur zilver ontstaat een natuurlijk warmte-evenwicht. De handschoenen zijn geschikt voor gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Ook bij allergieën (o.a. latex) en eczeem. Ze kunnen in latex- of rubber handschoenen worden gedragen. Ze reduceren transpiratie en zijn zeer geschikt bij sporten als joggen of hardlopen.

Koop via onze webshop deze zilver handschoenen

Zilver handschoenen Best4Hand
Zilver handschoenen Best4Hand

Best4Hand zilver verbandhandschoenen

Deze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren worden toegepast bij bijvoorbeeld bij Raynaud, Sclerodermie, Psoriasis of Eczeem. Het zilver dat is verwerkt in de handschoenen zorgt voor een magnetisch veld dat kleine elektrische ladingen afgeeft waardoor de haarvaatjes worden geactiveerd. Hierdoor wordt de bloedcircuatie bevorderd. Deze handschoenen worden gebruik als onderhandschoen of binnenshuis. Ze kunnen ook in latex- of rubber handschoenen worden gedragen.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist (let op: bij indicatie eczeem worden deze niet vergoed)

Best4Hand vingerloze zilverhandschoenen

De vingerloze handschoenen met 8% zilver zijn zeer geschikt voor mensen die koude handen hebben tijdens werkzaamheden, bijvoorbeeld achter de computer. U behoudt hiermee 100% gevoel in uw vingertoppen terwijl de rest van de hand wordt verwarmd. Bij extreem koude handen en vingers adviseren wij de handschoenen met vingers te gebruiken.

Koop hier uw vingerloze handschoenen

 

Vingerloze zilver handschoenen
Vingerloze zilver handschoenen

Best4Hand vingerloze zilver verbandhandschoenen

Deze vingerloze verbandhandschoenen met 9% zilvergaren zijn qua materiaal gelijk aan de verbandhandschoenen. De vingerloze handschoenen met 9% zilver zijn zeer geschikt voor mensen met Sclerodermie, Psoriasis of Eczeem, bijvoorbeeld bij werkzaamheden achter de computer. U behoudt hiermee 100% gevoel in uw vingertoppen terwijl de rest van de hand wordt verwarmd. Bij extreem koude handen en vingers (Raynaud) adviseren wij de handschoenen met vingers te gebruiken.

Deze verbandhandschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist (let op: bij indicatie eczeem worden deze niet vergoed)

 

 

Zilverhandschoenen zwart met 12% zilvergaren

Deze zwarte handschoenen bevatten een hoger percentage zilver dan de standaard handschoenen. Bovendien zijn deze handschoenen gemaakt van zacht polyamide, waarbij tevens door een speciaal procedé het zilvergaren geconcentreerd is aan de binnenzijde van de handschoen. Hierdoor wordt de hoeveelheid zilvergaren die in contact komt met de huid vergroot en is de werking nog krachtiger. Deze handschoenen zijn uitermate geschikt voor situaties van Raynaud, Sclerodermie of Psoriasis waarbij moeilijk helende wondjes op de handen aanwezig zijn.

Deze handschoenen zijn uitsluitend verkrijgbaar op recept van uw specialist

In de video hiernaast wordt uitleg gegeven over de werking van de zilverhandschoenen.

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONZE KLANTENSERVICE : +31 (0) 33 – 2022 644

Contact

Holleweg 16, 3925 LW Scherpenzeel

Share This