Zilver handschoenen werken tegen koude handen

 

Vele tevreden klanten

Met groot plezier richt Skafit zich al vele jaren op de distributie van gezondheidsgerichte hulpmiddelen. De kennis en expertise die we bezitten delen we graag, zodat onze klanten een weloverwogen keuze kunnen maken en worden voorzien van hulpmiddelen die het best aansluiten bij de behoeften. Om de kwaliteit van onze producten, waaronder de zilver handschoenen, en dienstverlening ook in de toekomst te blijven garanderen, biedt onze website u de mogelijkheid een review achter te laten. Het review systeem geeft ons inzicht in zowel de sterke punten als verbeterpunten.

Gelukkig zijn verreweg de meeste reviews positief! De goede beoordelingen zien we als bekroning op het harde werken en daar zijn we trots op. Aan de hand van een klantcase vertellen we over de ervaringen van een tevreden klant.

 

Klantcase

Een tijdje geleden ontvingen we een review van een tevreden klant waarbij de aspecten; Levering, prijs-kwaliteitsverhouding en algemene beoordeling, allen met de maximale 5 sterren werden beoordeeld. Desbetreffende klant vertelde dat zijn vrouw en hij met grote regelmaat hinder ondervonden van koude handen. Na het lezen van de reviews vonden ze het de moeite waard om de zilverhandschoenen van Skafit te proberen. In de review werd er verslag van gedaan dat de handschoenen het probleem van de koude handen hebben verholpen en dat het probleem is opgelost!

Share This