Ieder mens heeft wel eens last van onaangename lichaam- of voetgeur. Zeker wanneer men zich in het zweet werkt of sport, kan dit al snel onaangename luchtjes veroorzaken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving kan dit vervelend zijn. Maar er is dus wel degelijk wat aan te doen en dat gaat makkelijker dan je denkt.

Zweten is gezond

Dat de mens transpireert is gezond en belangrijk, want zo worden gifstoffen uit het lichaam afgevoerd. Het zweet zelf is reukloos. Pas als het uit de poriën komt en met kiemen (meestal ongevaarlijke stafylokokken) in aanraking komt, ontstaat een onaangename geur.

Normaal gesproken is de stankoverlast gering. Pas bij overmatig transpireren (de medische term hiervoor is hyperhidrose) kan de onaangename geur en de daarmee gepaard gaande vochtafscheiding een probleem gaan vormen.

Deo sprays verbloemen slechts de geur of werken op chemische wijze antibacterieel. Deodorants kunnen twijfelachtige stoffen bevatten. Ze kunnen allergieën en huidirritatie veroorzaken.

De gebruikelijke textielstoffen bieden weinig soelaas: katoenen stoffen zonder specifieke functie zuigen slechts het vocht op, maar bestrijden niet de geur. Bovendien moeten ze in de kookwas worden gereinigd, wat weer extra water en energie kost. Andere textielsoorten ventileren te weinig of hebben minder goede was eigenschappen. Aanhoudende geurvorming kan zich zelfs blijvend hechten aan het wasgoed. Zelfs een intensieve was behandeling bereikt niet altijd het beoogde effect.

Zilvertextiel

Zowel lichte als sterke onaangename geurtjes worden met Best4Body en Best4Feet zilvertextiel op betrouwbare, discrete en natuurlijke wijze bestreden. Binnen een uur! Dit effect geldt zowel voor het lichaam als voor het textiel zelf.

Zweet... hmmmWerking:

Het zilver in Best4Body/Best4Feet werkt antibacterieel. Dit klinisch geteste en wetenschappelijk bewezen ‘zilverionen-effect’ kan na een uur optreden. Anders gezegd: de lichaams- of voetgeur verdwijnt binnen een uur en wel op 100% natuurlijke wijze. Zonder de drastische oplossingen van chemische of farmaceutische preparaten!

Zo kunt u na een lange dag sokken of ondergoed zonder ‘gevaar’ uittrekken. Gebruikers ruiken ’s avonds nog het geurtje dat zij ’s morgens hebben opgedaan.
Ook bij meer dan 30° in de schaduw, in een kletsnat overhemd of t-shirt, zult u niemand in het restaurant, de bioscoop, de tram of thuis meer horen klagen over uw onaangename zweetgeur.
Ook de Amerikaanse gezondheidsdienst, de FDA, heeft dit effect getest en kwam tot de conclusie: “…De behandeling met zilverionen kan helpen bij chronische lichaamsgeur en zweetvoeten.”

Vraag vrijblijvend de informatiebrochure aan,
Telefonisch: +31 – (0)33 2022 644 of stuur een bericht.

HEEFT U EEN VRAAG? BEL ONZE SERVICELIJN: +31 – (0)33 2022 644

Contact

Share This